Bedrijfsprocessen voor uw organisatie

Informatie betreffende de software die wij voor uw bedrijfsprocessen leveren

Exact software

Verloop-exact

Exact heeft diverse bedrijfssoftware oplossingen specifiek voor bedrijven uit het MKB. Zoals bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Exact HRM en Exact CRM.

voor meer informatie

 

Scansys
 

scansys

Factuurverwerking en documentverwerking

Op financieel administratieve afdelingen ligt vaak een grote tijd- en kostendruk op het verwerken, routeren en archiveren van inkomende facturen en overige documentstromen. Met onze software ImageCapture helpen wij u die druk te verlichten. ImageCapture automatiseert dit proces waardoor u kostbare tijd bespaard. Eigenlijk kunnen wij alle processen stroomlijnen die afhankelijk zijn van papieren documenten. Door ze te digitaliseren en onderdeel te maken van een workflow kan veel tijd en archiefruimte worden bespaard. Tegelijkertijd kunnen herhalende handelingen worden geautomatiseerd en fouten worden vermeden.

voor meer informatie

 

Elvy Scansoftware

Elvy

Elvy stelt u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen als digitalisering, toenemende concurrentie en groeiende behoefte aan flexwerken bij uw medewerkers.

voor meer informatie