Helpdesk

Informatie betreffende onze Helpdesk

Helpdesk

helpdeskTelefonische Support
Met deze helpdesk overeenkomst bent u verzekerd van deskundige ondersteuning met vragen over alle door HTR Automatisering geleverde producten en diensten van bijvoorbeeld Exact en Microsoft, inclusief automatiseringsproducten van derden voor zover de kennis hiervan bij HTR Automatisering aanwezig is. In ons supportinformatiesysteem worden de veel voorkomende vragen en oplossingen vastgelegd en bewaakt, zodat u verzekerd bent van een optimale ondersteuning. Indien het probleem niet telefonisch het gewenste resultaat oplevert, wordt er direct een afspraak op locatie gepland.
 
Speciaal telefoonnummer
Via ons supportnummer staat u direct in verbinding met medewerkers van de telefonisch support. De supportafdeling is op werkdagen van 08.30 – 16.45 uur te bereiken onder het telefonisch supportnummer 033-4321474 . Op zaterdagen en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
 
Géén Telefonisch supportovereenkomst!
Indien u géén telefonisch supportovereenkomst bij ons heeft afgesloten, moet u er rekening mee houden dat het heel goed mogelijk is dat een probleem pas de volgende dag kan worden opgepakt door onze supportafdeling. Wilt u er zeker van zijn dat uw probleem binnen een van tevoren afgesproken tijd wordt opgelost, dan adviseren wij u een telefonisch supportovereenkomst af te sluiten.

 

Interesse?

Onze consultants laten je graag zien hoe je met de juiste hardware je organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

13 + 9 =