Exact Software

"Software voor meer gemak".

Exact heeft diverse bedrijfssoftware oplossingen specifiek voor bedrijven uit het MKB. Dit zijn bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Exact HRM en Exact CRM.

Exact Globe

In de ERP software van Exact worden de werkzaamheden van een flink aantal afdelingen samengesmolten. Het biedt meer voordelen dan alleen het beschikbaar stellen van klantengegevens voor elke werknemer die het nodig heeft. De kans op fouten in gegevens wordt kleiner omdat het maar één keer wordt ingevoerd. Dat maakt de samenwerking tussen afdelingen niet alleen eenvoudiger door een betere communicatie maar ook efficiënter. Uiteindelijk kunnen de bedrijfskosten door het gebruik van ERP software worden verlaagd. De ondernemer kan in één opslag zien wat er speelt in zijn bedrijf.

ERP software

Hoe werkt ERP software? Het bestaat uit kleine programma’s (modules) die zich richten op de afzonderlijke afdelingen van een bedrijf, bijvoorbeeld de financiële administratie, beheer van de voorraden of facturering. De ERP software bundelt alle gegevens van deze afdelingen. In de praktijk betekent het bijvoorbeeld dat gegevens die één keer zijn ingevoerd, niet ook door een andere afdeling opnieuw moeten worden ingevoerd. Het geeft ondernemers en managers direct inzage in de gang van het zaken in een bedrijf. Daardoor kunnen problemen, bijvoorbeeld teruggang in verkoopcijfers, snel door ERP software worden gesignaleerd en aangepakt worden. (ERP is de afkorting van Enterprise Resource Planning)

Interesse?

Onze consultants laten u graag zien hoe u met deze software uw organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

7 + 6 =