Verbindingen met koper of glasvezel

"Hoe snel kan het gaan van koper naar glasvezel of gewoon allebei".

Kiest u voor glasvezel of koperverbinding

glas2HTR Automatisering is een telecom-onafhankelijk bedrijf. Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbindingen aanvragen. Doordat ons netwerk fijnmazig is kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen. 

Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren die fysiek het dichtst bij u ligt. Hierdoor kan er worden bespaard op de éénmalige aanlegkosten.

 

Glasverbindingen

koper2

Glasvezel voor bedrijven
Heeft u glasvezel dan is een razendsnelle internetverbinding absoluut mogelijk. Glasvezel biedt bedrijven de mogelijkheid om alle diensten over dezelfde internetverbinding te laten lopen zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of de mogelijkheid tot up- en downloaden. Het is dus eenvoudiger, sneller en u bent beter bereikbaar. Wilt u een glasvezelverbinding voor uw bedrijf dan kunnen wij dat voor u regelen en u de benodigde ondersteuning bieden.

Koperverbindingen

ADSL
Heeft u (nog) geen glasvezel bij uw bedrijf, dan is een snelle internetverbinding ook nog steeds mogelijk, met ADSL. De informatie die u dan online verstuurt gaat via een telefoonverbinding. De snelheid is lager dan bij glasvezel en afhankelijk van meerdere factoren. Toch kan ook uw bedrijf een betrouwbare en veilige internetverbinding via ADSL krijgen. Wij bespreken graag daarvoor met u de situatie van uw bedrijf zodat we u een optimaal advies kunnen geven.

Internet via glas of koper?koper

HTR is partner van KPN en Rout-IT voor internetverbindingen via glasvezel en koper (zoals ADSL). In ons aanbod aan bedrijven maken wij dan ook gebruik van hun technische faciliteiten en ondersteuning. Gecombineerd met onze eigen snelle service en persoonlijke aanpak bent u dus verzekerd van een optimale dienstverlening!

Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren. Gecombineerd met onze eigen snelle service en persoonlijke aanpak bent u dus verzekerd van een optimale dienstverlening!
 

  • SDSL
  • VDSL
  • DSL internationaal
  • Extended Ethernet/WOK
  • Glasvezel

Interesse?

Onze consultants laten u graag zien hoe u met de juiste hardware uw organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

 

Mail ons, wij helpen u graag verder

5 + 12 =