Managed Wifi

"Altijd in verbinding met het juiste netwerk".

Managed WiFi?

De veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid van een internetverbinding op uw kantoor is belangrijk. Apparaten worden steeds meer verbonden met het internet en bereik is daar veelal een probleem bij. Managed WiFi is een oplossing die HTR Automatisering kan leveren met optimaal bereik, volledige snelheid en voor kleine en/of grote kantoren.

Voorkom problemen, kies voor kwaliteit

Problemen door verkeerde WiFi-instellingen of apparatuur is uiterst kostbaar. Ongemerkt zorgt dit voor dagelijkse vertraging en frustratie die uw medewerker(s) ervaren. Stap eenvoudig over naar een Managed WiFi-oplossing die zorgt voor de stabiliteit en veiligheid om data binnen uw organisatie te waarborgen. De Managed WiFi-oplossing zorgt voor één dashboard, waardoor beheer van uw WiFi-omgeving eenvoudig en op afstand realiseerbaar is. Met calamiteiten heeft u een 24/7 helpdesk achter de hand en wij verzorgen de installatie van de Managed WiFi-oplossing.

Schaalbaar en verlaging van de kosten

Doordat het een schaalbare oplossing is, zorgt het direct voor een verlaging van de kosten. Begin eenvoudig met een kleine oplossing om deze vervolgens uit te breiden. Onze klanten hebben veel ervaring met de WiFI-oplossing zoals wij deze aanbieden. Vraag gerust naar referenties om de dienst elders te raadplegen.

Verwelkom gasten met een WiFi gastenportaal

Om de WiFi verbinding veilig te houden is het beter om de inloggegevens niet met gasten te delen. Maar dit mag niet ten koste gaan van uw gastvrijheid. Door het gebruik van een WiFi gastenportaal kunnen gasten (gratis of betaald) inloggen op een eigen klantenportaal, zonder verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Zo kunnen zowel medewerkers als klanten gebruik maken van veilig draadloos internet. Bovendien is het WiFi gastenportaal uit te breiden met extra mogelijkheden waarmee bedrijven zichzelf extra onder de aandacht kunnen brengen.

Interesse?

Onze consultants laten u graag zien hoe u met de juiste hardware uw organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

9 + 12 =