Online werkplek van HTR Automatisering

Informatie betreffende de online werkplek die wij leveren

Hoe ziet een online werkplek eruit?

Online Werkplek HTR

Online werkplek

Flexwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud Computing, Online Werkplek en Het Nieuwe Werken. Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heeft u er aan en wat houdt het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding.

 

Veilig en efficiënt

Met online werken nemen de servers de rol van uw bestaande, klassieke pc’s en netwerk over. Waar u zich ook bevindt, over een beveiligde verbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw online bureaublad met uw eigen programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd, alleen voor u toegankelijk deel van de server in een modern, zeer goed beveiligd datacenter. Met online werken maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat.

 

Volledig naar uw wensen en behoeften

De online werkplek kan volledig worden ingericht naar bedrijfsspecifieke eisen, wensen en behoeften. U kunt dus gewoon gebruik maken van de software die u gewend bent, ook als u gebruik maakt van specifieke bedrijfssoftware.  Voor het inrichten van de online werkplek wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse varianten cloud platforms:

 

Interesse?

Onze consultants laten u graag zien hoe u met de juiste hardware uw organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

15 + 12 =