HTR Automatisering voor U.

"Hoe wij uw ICT zorgeloos geregeld krijgen".

Werken bij HTR AutomatiseringStage bij HTR Automatisering

Het bedrijf: HTR Automatisering

In 1986 besloot de heer Theo W.C.M. Regtien zijn in het onderwijs opgedane expertise in het implementeren van hard- en software systemen elders aan te bieden en startte hij met HTR Automatisering. Met zijn eenmanszaak wist hij zich vanaf het begin te onderscheiden door een eigen aanpak, waarin kennis van zaken, persoonlijke betrokkenheid en luisteren naar de klant echt aansprak en zo verantwoordelijk was voor de gestage groei die HTR heeft doorgemaakt. Groei in diverse opzichten: kennis, professionaliteit en medewerkers. 

 

HTR Automatisering met haar team een solide, automatiseringsbedrijf met een goed geoutilleerde bedrijfspand, waar een enthousiast en kundig team van medewerkers voor u klaarstaat.  Dit team maakt de ambitie van het begin op eigentijdse en professionele wijze waar: een eerlijke, betrouwbare partner in automatisering zijn.

 

HTR Automatisering heeft zich al meer dan 30 jaar geheel toegelegd op de administratieve software van Exact. Tevens is zij dealer van en ondersteunt zij relaties met AccountView en Unit4. HTR Automatisering Preferred partner van Hewlett Packard Enterprise en certified partner van Microsoft Software.

Visie

Automatisering is en blijft een hulpmiddel bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Men moet dit kunnen gebruiken en volledig op kunnen vertrouwen. Doordat wij de kennis hebben  van verschillende financiële software pakketten, kunnen wij u ondersteunen en begeleiden bij de implementatie en inrichting van vele financiële administraties. Ook uitbreidingen hierop, zoals urenadministratie, logistieke opties en uitbreidingen of projectadministraties zijn ons niet vreemd. Ook wordt er met enige regelmaat een beroep gedaan om onze kennis en ervaring. Dit met als doel om een betere informatievoorziening en kennisdeling binnen organisaties op te zetten.

Onze visie

Een automatiseringssysteem moet betrouwbaar en altijd beschikbaar zijn. Het werkt in dienst van haar gebruikers en niet andersom! “Ik ben nog nóóit een bedrijf  tegen gekomen dat een informatiesysteem wilde hebben. Bedrijven willen fietsen maken, financiële transacties doen of verzekeringen verkopen. Een informatiesysteem is niet goed omdat het er toevallig mooi uitziet, maar omdat het de doelstellingen van het bedrijf ondersteunt. Je kunt er makkelijker fietsen mee maken, goedkoper en efficiënter. Hoe zo’n systeem eruit ziet zal de mensen in het bedrijf verder een zorg zijn. Als het maar werkt.”

Missie

HTR Automatisering staat voor kwaliteit. Zowel voor de producten van onder andere HP, Exact software en Microsoft als voor dienstverlening. Wij willen het succes van onze klanten bevorderen door het juist implementeren van onze producten en de nazorg hiervan, hierdoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun eigen business. Wij beginnen met een procesanalyse vanaf de basis en komen zo tot een ontwerp waarin de klant zich herkent en lekker bij voelt. Zo zorgen wij ervoor dat de implementatie en realisatie van de business software en IT-infrastructuur een juiste weerspiegeling is van een succesvol automatiseringssysteem die bij de klant past.

Professionaliteit

HTR Automatisering heeft zowel op technisch als functioneel gebied professionals die u van de nodige informatie en adviezen voorzien. Als onze professionals zijn stuk voor stuk hoogopgeleide, gecertificeerde specialisten.

Continuïteit

Voor u als klant is de continuïteit van uw onderneming van groot belang. Wij begrijpen als geen ander dat een automatiseringssysteem betrouwbaar en altijd beschikbaar moet zijn. HTR Automatisering helpt u dan ook graag verder er voor te zorgen dat deze systemen optimaal werken en blijven werken.

Kwaliteit
Een automatiserings-systeem moet in dienst van u werken en niet andersom! Daarom zijn onze producten van hoge kwaliteit. Daardoor zijn wij in staat om de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen tot ongekende hoogtes te brengen.

Service

Onze professionals staan continu in dienst om u als klant te woord te staan en te begeleiden waar nodig, om het beoogde doel te bereiken.