De oplossingen die wij bieden.

"Deze oplossingen maken uw ICT zorgeloos"
alternatieve tekst

Telefonie

VoIP In de Cloud

 HTR levert zakelijke (voip)-Telefonie oplossingen via het internet voor bedrijven. Van telefoonnummers tot en met de telefoon- en datalijnen en nog vele aanvullende functionaliteiten.

…..  meer informatie

 

 
 

Clouddiensten

 

Veilig opgeslagen

Clouddiensten zien we steeds meer in de zakelijke omgeving opduiken. Dat is geen verrassing gezien de vele voordelen. Je medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Of dat nu op kantoor is, op een flexplek of vanuit huis. Je bent eveneens niet meer gebonden aan de openingstijden van de winkel of het bedrijf. Via een internetverbinding kun je altijd en overal bij je documenten. 

voor meer informatie

 

 
 

Glasvezel of koperverbinding

Welke keuze maak ik?

HTR Automatisering is een telecom-onafhankelijk bedrijf. Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbindingen aanvragen. Doordat ons netwerk fijnmazig is kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen. Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren die fysiek het dichtst bij u ligt. Met deze oplossingen kan er worden bespaard op de éénmalige aanlegkosten.

 …..  meer informatie

 

 
 

Hardware

Voldoet uw hardware nog? 

Goed gereedschap is het halve werk. Toch werken veel organisaties, vaak uit kostenoverwegingen, met hardware die niet optimaal voldoet. Maar het menselijk kapitaal waar de kenniseconomie op draait komt pas écht tot zijn recht als hardware de creativiteit en productiviteit van je medewerkers vergroot, in plaats van inperkt. Besparen op hardware betekent dus eigenlijk besparen op je concurrentievoordeel.

 …..  meer informatie

 

 
 
alternatieve tekst

Bedrijfsprocessen

Exact administratieve software

Bedrijfsprocessen bestaan uit een reeks taken die als doel hebben tot een bepaald bedrijfsresultaat te komen. Een bedrijfsproces beschrijven kan op veel verschillende manieren en op verschillende detailleringsniveaus. Ook kunnen er heel veel verschillende aspecten van een bedrijfsproces worden beschreven. Maar in alle gevallen is er sprake van een abstractie van de werkelijkheid. HTR Automatisering helpt u met het vastleggen en een keuze te maken van de juiste software en oplossingen.

 …..  meer informatie

 

 
 

Telefonie

HTR levert zakelijke (VoIP)- telefonie via het internet voor bedrijven. Alle telefonie over de centrale van HTR.
 …..  meer informatie

Clouddiensten

Clouddiensten

HTR beheert eigen Clouddiensten voor automatiseringsprocessen van haar relaties en biedt verschillende mogelijkheden.
 …..  meer informatie

Cloud

Glasvezel of kopverbinding

Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbinding aanmaken. Door ons netwerk kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen.
 …..  meer informatie

hosting

Hardware

Met de hardware van HTR adviseren wij de juiste aanpak voor uw organisatie. Deze aanpak is flexibel en op de groei gericht.
 …..  meer informatie

Bedrijfsproces

Bedrijfsprocessen zijn een ordening van activiteiten om een product te leveren die toegevoegde waarde biedt aan de klant.
 …..  meer informatie