De oplossingen die wij bieden.

"deze oplossingen maken uw ICT zorgeloos!".

Glasvezel of koperverbinding

 

Welke keuze maak ik?
 

HTR Automatisering is een telecom-onafhankelijk bedrijf.
Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbindingen aanvragen.
Doordat ons netwerk fijnmazig is kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen. 
 

Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren die fysiek het dichtst bij u ligt. Hierdoor kan er worden bespaard op de éénmalige aanlegkosten.
 
 …..  meer informatie

 

 
 

Hardware
 

Voldoet uw hardware nog,
 

Goed gereedschap is het halve werk. Toch werken veel organisaties, vaak uit kostenoverwegingen, met hardware die niet optimaal voldoet. Maar het menselijk kapitaal waar de kenniseconomie op draait komt pas écht tot zijn recht als hardware de creativiteit en productiviteit van je medewerkers vergroot, in plaats van inperkt. Besparen op hardware betekent dus eigenlijk besparen op je concurrentievoordeel.
 

 …..  meer informatie

 

 
 
alternatieve tekst

Bedrijfsprocessen
 

Exact administratieve software
 

Bedrijfsprocessen bestaan uit een reeks taken die als doel hebben tot een bepaald bedrijfsresultaat te komen. Een bedrijfsproces beschrijven kan op veel verschillende manieren en op verschillende detailleringsniveaus. Ook kunnen er heel veel verschillende aspecten van een bedrijfsproces worden beschreven. Maar in alle gevallen is er sprake van een abstractie van de werkelijkheid. HTR Automatisering helpt u met het vastleggen en een keuze te maken van de juiste software.
 

 …..  meer informatie

 

 
 

Clouddiensten
 

Veilig opgeslagen
 

Clouddiensten zien we steeds meer in de zakelijke omgeving opduiken. Dat is geen verrassing gezien de vele voordelen. Je medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Of dat nu op kantoor is, op een flexplek of vanuit huis. Je bent eveneens niet meer gebonden aan de openingstijden van de winkel of het bedrijf. Via een internetverbinding kun je altijd en overal bij je documenten. 
 

voor meer informatie

 

 
 
alternatieve tekst

Telefonie
 

VoIP In de Cloud
 

HTR levert zakelijke (voip)-Telefonie via het internet voor bedrijven. Van telefoonnummers tot en met de telefoon- en datalijnen en nog vele aanvullende functionaliteiten.
  

…..  meer informatie