Helpdesk
 

Deskundige ondersteuning
 

Met deze helpdesk overeenkomst bent u verzekerd van deskundige ondersteuning met vragen over alle door HTR Automatisering geleverde producten en diensten van bijvoorbeeld Exact en Microsoft, inclusief automatiseringsproducten van derden voor zover de kennis hiervan bij HTR Automatisering aanwezig is.

 …..  meer informatie

 

 
 

Proactief Beheer
 

Uw ICT systemen blijven optimaal functioneren
  

Uw ICT-systemen moeten naar behoren blijven functioneren. Elke storing veroorzaakt ongewenste onrust in uw organisatie. Daarom biedt HTR Automatisering u verschillende mogelijkheden voor Proactief systeembeheer.

…..  meer informatie

 

 
 

Remote Beheer
 

Server en werkstations overnemen
 

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken bij u op locatie en besparen daarmee kostbare tijd van uw en onze medewerkers.

 …..  meer informatie

 

 
 

Monitoring
 

Bewaakt uw systemen
  

Bij HTR Monitoring worden alle infrastructuren van onze relaties bewaakt waardoor onze servicedesk snel en preventief updates, patches en storingen kunnen uitvoeren en / of voorkomen.

…..  meer informatie

 

 
 

Consultancy
 

Systeembeheer
 

Hard- en software kan op papier nog zo kloppen, als het niet in goede aarde valt, is het hele project voor niets geweest. Wij zorgen daarom voor een aanpak die de betrokkenheid binnen de organisatie maximaliseert.

 …..  meer informatie

 

 
 

Puntenkaart
 

Goed overzicht van uw budget
 

Met onze puntenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal uren/punten in. U kunt deze ingekochte punten gebruiken voor werkzaamheden die HTR Automatisering op locatie of afstand voor u uitvoert. Hoe meer punten u vooraf inkoopt, hoe meer het uur tarief gereduceerd zal worden. 

….. voor meer informatie