Cloud Oplossingen

"Diverse diensten en geleverd als Saas oplossing".

HTR Hosting

Geen belangrijke data meer op locatie. 

Steeds meer bedrijven kiezen voor hosting. Met de Clouddiensten HTR Hosting is een kostenefficiënte manier om uw IT goed te regelen. Door uw bedrijfsapplicaties te laten hosten op het netwerk van HTR Automatisering, bespaart u niet alleen op ICT-kosten, u hebt bovendien geen omkijken meer naar updates, onderhoud aan servers en ander onderhoud.
 

 

Online Werkplek

Online werkplek, geen initiële kosten.

Meer mensen werken op flexibele plekken en apparaten. Hierdoor wordt werken in de cloud steeds belangrijker. Een online werkplek van HTR Automatisering is altijd en overal beschikbaar. De kosten blijven laag: geen initiële investeringen, geen onderhoud of afschrijving van hardware en maandelijks aanpasbaar.

voor meer informatie

HTR Back-up Online

HTR stelt uw bestanden veilig!

Zoals u allicht weet, is het maken van goede back-ups belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Helaas gaat dat in de praktijk nogal eens mis, want wanneer heeft u voor het laatst een goede back-up uitgevoerd? Met de Clouddiensten Back-up Online maakt HTR dagelijks een back-up van al uw bestanden.
 

 

HTR Cloud

Altijd en overal uw bestanden bereikbaar! 

Met HTR Cloud realiseert u een eigen “Cloud voorziening” op onze servers in ons datacentrum in Nederland. Met deze clouddiensten bent u er altijd zeker van dat uw gegevens op een goede manier zijn opgeslagen en toch altijd toegankelijk zijn.

voor meer informatie

 
 
alternatieve tekst

HTR Securemail

Veiligheid voor alles!

 Omdat de hoeveelheid ongewenste e-mail alsmaar toeneemt, zijn standaard system en applicaties tegen SPAM en virussen vaak niet toereikend. HTR biedt met deze clouddiensten een geavanceerde oplossing. Securemail filtert en scant uw mail en plaatst de ongewenste mail in quarantaine. De overige mail wordt veilig op uw adres afgeleverd.

voor meer informatie

 

 
 

HTR Webhosting

Veilig uw website hosten bij HTR!

HTR Automatisering heeft sinds 1995 ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van websites. In de loop der jaren zijn websites steeds geavanceerder en interactiever geworden. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel u als uw klanten staat hierbij dan ook voorop, zodat het bos tussen de bomen zichtbaar blijft en u zich kunt blijven concentreren op waar u goed in bent.

voor meer informatie

 
 

HTR Mailer

Uw e-mail campagnes samenstellen!

Met HTR Mailer beschikt u over een marketingpakket met ingebouwde editor voor het creëren van uw malingen. HTR Mailer is een onlineprogramma dat uiterst gebruiksvriendelijk is en waarmee u eenvoudig en snel e-mailcampagnes kunt opzetten en beheren. En dit volledig in uw eigen huisstijl.

voor meer informatie

 
 

 

hosting

HTR Hosting

Door uw bedrijf te laten hosten bij HTR, bespaart u niet alleen ICT-kosten, u heeeft bovendien geen omkijken meer naar updates en onderhoud.
 …..  meer informatie

Cloud

Online Werkplek

Gebruikers zijn niet meer computer verbonden, want het is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding
 …..  meer informatie

Datacenter

Back-up Online

HTR Automatisering maakt dagelijks een back-up van uw gegevens. Volledige beveiliging in ons datacenter in Nederland.
 …..  meer informatie

Cloud

HTR Cloud

Met HTR Cloud realiseert u een eigen Cloud voorziening in het datacenter van HTR. Ieder bedrijf wil namelijk dat de bedrijfsdata op een veilige plaats staat en niet verspreid over de gehele wereld.
 …..  meer informatie

HTR Securemail

Het programma wat ervoor zorgt dat SPAM ver weg blijft van u bedrijfsnetwerk en biedt continu bescherming tegen nieuwe virussen.
 …..  meer informatie

Cloud

HTR Webhosting

Zeker weten dat alle gegevens veilig worden opgeslagen. 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar is en dat het e-mailsysteem altijd feilloos werkt.
 …..  meer informatie

mailingen

HTR Mailer

Een onlineprogramma dat uiterst gebruiksvriendelijk is. Hiermee kunt u eenvoudig en snel e-mailcampagnes opzetten en beheren.
 …..  meer informatie