HTR Cloud

"Overal je bestanden beschikbaar".

HTR Cloud

HTR CloudHTR Cloud bij HTR Automatisering.Het nieuwe werken is in Nederland de laatste jaren sterk gegroeid en geaccepteerd. Belangrijk is daarbij dat u en uw medewerkers “altijd en overal” kunnen beschikken over bestanden en bedrijfsdata. 
 

Bestaande diensten
Diensten zoals Dropbox, Google Drive, Microsoft Skydrive zijn populair, maar komen nogal eens in opspraak als het gaat om security en privacy van bestanden. Ieder bedrijf wil natuurlijk dat bedrijfsdata op een veilige plaats staat en niet verspreid staat over de gehele wereld.


 
Met HTR Cloud heeft HTR zo’n oplossing voor handen.


Met HTR Cloud realiseert u een eigen “Cloud voorziening” op onze servers in ons datacentrum in Nederland. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw gegevens op een goede manier zijn opgeslagen en toch altijd toegankelijk zijn. Daarnaast worden de bestanden gecontroleerd op virussen en wordt er dagelijks een image back-up van gemaakt. U heeft hiermee uw eigen cloud omgeving binnen bereik.
 
Gebruiksgemak


Uw medewerkers vinden HTR Cloud zo makkelijk dat ze het ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Of u nu verbinding zoekt met een mobiel apparaat (smartphone, tablet), vanaf uw eigen werkplek of via de webbrowser; met HTR Cloud zijn al uw bestanden direct beschikbaar en klaar voor gebruik! 
 

Apps die gebruik makkelijk maken

Er zijn Apps beschikbaar voor HTR Cloud die draaien op een iPad, iPhone of Android toestel. U heeft vanaf deze apparaten direct toegang tot de bestanden die in de HTR Cloud staan. Het is ook mogelijk om direct vanaf uw smartphone bestanden te plaatsen in de cloud. Uw eigen HTR Cloud! 
 

Managed Cloud

HTR Automatisering levert managed HTR Cloud diensten. Wij houden de servers die in een geclusterde omgeving draaien continu in de gaten en zorgen dat de omgeving up-to-date en gebackupped is. Ook de HTR Cloud software updaten wij zodra nieuwe versies beschikbaar en getest zijn want veiligheid staat bij ons voorop. HTR Automatisering heeft servers in Nederland staan bij gerenommeerde datacentra. Geen servers in Amerika waar de patriot act op van toepassing is.

Interesse?

Onze consultants laten u graag zien hoe u met de juiste hardware uw organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

14 + 2 =