Al uw ICT diensten onder één dak met Innovatieve IT oplossingen..

"Bent u ook klaar voor de toekomst? Bekijk hieronder de mogelijkheden".
alternatieve tekst

Hardware

Voldoet uw hardware nog?

Goede infra is het halve werk. Toch werken veel organisaties, vaak uit kostenoverwegingen, met hardware die niet optimaal voldoet. Maar het menselijk kapitaal waar de kenniseconomie op draait komt pas écht tot zijn recht als hardware de creativiteit en productiviteit van je medewerkers vergroot, in plaats van inperkt. Besparen op hardware betekent dus eigenlijk besparen op je concurrentievoordeel.

…..  meer informatie

Glasvezel of koperverbinding

Welke keuze maak ik?

HTR Automatisering is een telecom-onafhankelijk bedrijf. Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbindingen aanvragen. Doordat ons netwerk fijnmazig is kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen. Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren die fysiek het dichtst bij u ligt. Hierdoor kan er worden bespaard op de éénmalige aanlegkosten.

 …..  meer informatie

Managed WiFi

Betrouwbaar internet op kantoor

Om alle mobiele apparaten binnen uw organisatie optimaal te laten functioneren, bieden wij verschillende professionele wifi-oplossingen. Onze wifi-oplossingen zijn centraal te beheren en modulair opbouwbaar. Kenmerkend voor onze oplossingen is dat ze gebruiksvriendelijk te managen zijn. Op deze manier houdt u zelf de regie over alle netwerkvoorzieningen. U maakt gebruik van één netwerk dat wordt gehost en online beheerd door HTR Automatisering. Zo heeft u een high-end oplossing met professionele technieken tegen een betaalbare prijs.

…..  meer informatie

Bedrijfsprocessen

Exact administratieve software

Bedrijfsprocessen bestaan uit een reeks taken die als doel hebben tot een bepaald bedrijfsresultaat te komen. Een bedrijfsproces beschrijven kan op veel verschillende manieren en op verschillende detailleringsniveaus. Ook kunnen er heel veel verschillende aspecten van een bedrijfsproces worden beschreven. Maar in alle gevallen is er sprake van een abstractie van de werkelijkheid. HTR Automatisering helpt u met het vastleggen en een keuze te maken van de juiste software.

…..  meer informatie

Hardware

Met de hardware van HTR adviseren wij de juiste aanpak voor uw organisatie. Deze aanpak is flexibel en op de groei ingericht.
 …..  meer informatie

internet

Glasvezel of koperverbinding

Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbinding aanmaken. Door ons netwerk kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen.
 …..  meer informatie

Datacenter

Managed WiFi

De oplossing die HTR kan leveren met optimaal bereik en volledige snelheid. Daarnaast zorgt het ook voor stabiliteit en veiligheid van data binnen uw organisatie.
 …..  meer informatie

Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen zijn een ordening van activiteiten om een product te leveren die toegevoegde waarde biedt aan de klant.
 …..  meer informatie