Cloud Oplossingen

"Diverse diensten en geleverd als Saas oplossing".

HTR Hosting
 

Geen belangrijke data meer op lokatie.
 

Steeds meer bedrijven kiezen voor hosting. Hosting is een kostenefficiënte manier om uw IT goed te regelen. Door uw bedrijfsapplicaties te laten hosten op het netwerk van HTR Automatisering, bespaart u niet alleen op ICT-kosten, u hebt bovendien geen omkijken meer naar updates, onderhoud aan servers en ander onderhoud.

 

 
 

Online Werkplek
 

Online werkplek, geen initiële kosten
 

Meer mensen werken op flexibele plekken en apparaten. Hierdoor wordt werken in de cloud steeds belangrijker. Een online werkplek van HTR Automatisering is altijd en overal beschikbaar. De kosten blijven laag: geen initiële investeringen, geen onderhoud of afschrijving van hardware en maandelijks aanpasbaar.

Onze cloudoplossing is flexibel, transparant en standaard uitgerust met een online back-up van alle data. Met onze recovery functionaliteit zetten we de laatste succesvolle back-up binnen een uur live. Ervaart u problemen? Dan staat onze servicedesk voor u klaar. Hoeveel werkplekken u ook heeft: met HTR Automatisering bent u verzekerd van een totaalpakket om te werken in de cloud.

voor meer informatie bel met HTR Automatisering  …. voor meer informatie

 

 
 

HTR Backup-Online
 

HTR Stelt uw bestanden veilig!
 

Zoals u allicht weet, is het maken van goede back-ups belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Helaas gaat dat in de praktijk nogal eens mis, want wanneer heeft u voor het laatst een goede back-up uitgevoerd?

 

 
 

HTR Cloud
 

Altijd en overal uw bestanden bereikbaar!
 

Met HTR Cloud realiseert u een eigen “Cloud voorziening” op onze servers in ons datacentrum in Nederland. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat uw gegevens op een goede manier zijn opgeslagen en toch altijd toegankelijk zijn.

voor meer informatie

 

 
 
alternatieve tekst

HTR Securemail
 

Veiligheid voor alles!
 

Omdat de hoeveelheid ongewenste e-mail alsmaar toeneemt, zijn standaard system en applicaties tegen SPAM en virussen vaak niet toereikend. HTR biedt met Securemail een geavanceerde oplossing. Securemail filtert en scant uw mail en plaatst de ongewenste mail in quarantaine. De overige mail wordt veilig op uw adres afgeleverd.

voor meer informatie

 

 
 

HTR Webhosting
 

Veilig uw website hosten bij HTR!
 

HTR Automatisering heeft sinds 1995 ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van websites. In de loop der jaren zijn websites steeds geavanceerder en interactiever geworden. Gebruiksvriendelijkheid voor zowel u als uw klanten staat hierbij dan ook voorop, zodat het bos tussen de bomen zichtbaar blijft en u zich kunt blijven concentreren op waar u goed in bent.

voor meer informatie

 

 
 

HTR Mailer
 

Uw e-mail campagnes samenstellen!
 

Met HTR Mailer beschikt u over een marketingpakket met ingebouwde editor voor het creëren van uw malingen. HTR Mailer is een onlineprogramma dat uiterst gebruiksvriendelijk is en waarmee u eenvoudig en snel e-mailcampagnes kunt opzetten en beheren. En dit volledig in uw eigen huisstijl.

voor meer informatie