Puntenkaart

Informatie betreffende onze puntenkaart

Puntenkaart

punten Maak gebruik van onze kennis en diensten tegen gereduceerde tarieven, middels onze puntenkaart
 

Met onze puntenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal uren/punten in. U kunt deze ingekochte punten gebruiken voor werkzaamheden die HTR Automatisering op locatie of afstand voor u uitvoert. Hoe meer punten u vooraf inkoopt, hoe meer het uur tarief gereduceerd zal worden. De werkzaamheden kunnen verschillen van support tot systeem/netwerk beheer op afstand.
 

Alle werkzaamheden die wij op basis van uw puntenkaart voor u uitvoeren, houden wij bij en sturen wij elke maand per mail aan u toe. Zo houdt u het overzicht en weet u precies hoeveel punten er nog nodig zijn. Als het einde van de puntenkaart in zicht komt, zullen wij u hierop attenderen om tijdig nieuwe punten in te kopen. In het overzicht wat wij u toesturen elke maand, ziet u precies wanneer en welke werkzaamheden uitgevoerd zijn. Daarbij ziet u ook hoeveel punten u verbruikt heeft en hoeveel u er nog tegoed heeft.
 
De voordelen van onze puntenkaart

  • U maakt gebruik van de uitgebreide kennis van HTR Automatisering tegen een gereduceerd tarief
  • U krijgt na werkzaamheden een factuur en het aantal verbruikte punten per email. Op deze manier is alles overzichtelijk en worden de werkzaamheden netjes met de puntenkaart verrekend.

Interesse?

Onze consultants laten je graag zien hoe je met de juiste hardware je organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

2 + 1 =