Werken bij HTR Automatisering

Informatie betreffende het werken bij HTR

Werken bij HTR

consultancyHTR Automatisering is voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s, die mee willen werken aan een verdere versteviging van onze positie. Het werkklimaat bij HTR Automatisering kenmerkt zich door enthousiasme, dynamiek en inventiviteit. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er zijn volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder uit te bouwen.
 
Organisatie
Al meer dan 30 jaar is HTR Automatisering. één van de belangrijkste leveranciers van administratieve automatiseringsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Via een landelijk kanaal van professionele partners voorziet HTR Automatisering het midden- en kleinbedrijf van haar producten en diensten. Naast de juiste hard en software wordt intensieve ondersteuning aangeboden in de vorm van support, training en consultancy. 
 
Bedrijfscultuur
De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door integriteit, talent, inzet en teamgeest  en tevens jong, snel, dynamisch en professioneel. Zowel tijdens het werk als in de ontspanning daarbuiten heerst een informele en gezonde competitieve sfeer die motiverend en inspirerend werkt op de gehele organisatie.
 
Jouw kenmerken
Als je een teamspeler bent, in staat bent zelfstandig te werken en het leuk vindt om binnen een organisatie te werken die zich bezig houdt met de nieuwste (internet)technologie … dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Geïnteresseerd?
Wij zijn constant op zoek naar ambitieuze professionals in verschillende disciplines. Heb jij interesse om bij HTR Automatisering te komen werken en een carrière te starten? Laat het ons weten door te solliciteren. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw mogelijkheden binnen HTR Automatisering te bespreken!
 
Wij zijn op zoek naar: (op dit moment zijn er geen vacatures)
 
IT-Service-engineer M/V

Meer weten?

Neem contact op onze : bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

8 + 3 =