Remote Support

Informatie remotesupport die wij leveren

Remote Support

remote1Via dit document is het mogelijk een ‘hulp op afstand sessie’ op te zetten met een support medewerker van HTR Automatisering. Via deze sessie is de supporter in staat om mee te kijken op uw scherm of om tijdelijk de controle over te nemen van pc. Nadat u uw akkoord heeft gegeven op de gebruikerscondities kunt u beginnen met het downloaden van het programma om gebruik te maken van HTR Automatisering Remote Support. De support medewerker van HTR Automatisering zal u vervolgens een inlogcode verstrekken waarmee u de ‘hulp op afstand sessie’ kunt opstarten.

Als u op enig moment de ‘hulp op afstand sessie’, om welke reden dan ook, wilt afbreken kunt u op de ‘cancel’ knop drukken in het connectie scherm. De ‘hulp op afstand sessie’ zal dan direct beeindigd zijn en u heeft dan gelijk weer de volledige controle over uw pc.

Gebruikerscondities

Door het klikken op de ‘akkoord’ knop onderin het scherm accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van HTR Automatisering gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben.

Hoewel de programmatuur waarmee de HTR Remote Support Sessie opgestart kan worden met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. HTR Automatisering is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de HTR Remote Support dienst.

Akkoord

Als u akkoord gaat met de voorwaarden klik dan op een van onderstaande knoppen.

Login_windows_verloopLogin_apple_verloop

Remote support kan alleen verleend worden indien er een supportovereenkomst is afgesloten.