Relaties van HTR Automatisering

..HTR Automatisering denkt met ons mee en is voor ons al vele jaren een betrouwbare partner die naast service en support nakomen wat ze zeggen..!

vvv“HTR Automatisering denkt met ons mee en is voor ons al vele jaren een betrouwbare partner die naast service en support nakomen wat ze zeggen”

De Regio VVV Veluwe & Vallei is een actieve vereniging met 950 leden met als doel het bevorderen van toerisme naar en recreatie in haar werkgebied. Naast 22 informatiepunten is de regio VVV betrokken bij de organisatie van een groot aantal lokale evenementen, zoals de  Heideweek, Capitulatiewandeltocht, Fietsweek Veluwe & Vallei, opschoondagen en diverse markten en braderieën.

Oude systemen, software en technologiën
De automatisering van de Regio VVV Veluwe Vallei is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Het oude vertrouwde kassa systeem is ingeruild voor moderne POS-terminals. De informatievoorziening komt steeds meer op electronische wijze naar de klanten.

Het vervangen van de administratieve software van Grote Beer door Exact Globe 2003 en het updaten van de diverse administraties verliep zonder veel problemen. De administratieve medewerkers zijn nu in staat financiële gegevens sneller te verwerken.

Tot voorheen werd er gebruik gemaakt van verouderde technologiën voor het netwerk. Mutaties van de kassa’s werden handmatig in het oude systeem ingevoerd en de meeste informatie werd mondeling naar de klanten over gebracht.

Beter en sneller netwerk

Om de IT-infrastructuur te optimaliseren, heeft HTR Automatisering het netwerk van De Regio VVV Veluwe & Vallei gemigreerd naar een nieuwe Windows netwerkomgeving, met een goede firewall. Hierdoor werd het ook mogelijk om de website(s) en e-mail in eigen beheer te voeren. Ook voor informatie verstrekking en raadpleging ervan is het Internet niet meer weg te denken voor de Regio VVV.

Financiële administratie en verslaglegging
HTR Automatisering heeft niet alleen de IT-infrastructuur geoptimaliseerd. Ook voor procesoptimalisatie kon de Regio VVV Veluwe Vallei bij HTR Automatisering terecht. HTR Automatisering heeft de financiële afdeling kundig ondersteund, zodat de Regio VVV naar de Exact-omgeving kon migreren. Daarnaast verzorgde HTR Automatisering de rapportageomgeving voor financiële verslaglegging.

Automatisering logistiek

Door de werking van de nieuwe Exact software is het mogelijk om de mutaties uit kassa’s automatisch over te zetten naar de centrale lokatie. Ook wordt het artikelenbestand afkomstig van een derde partij automatisch elke avond up-to-date gehouden. Zo worden nieuwe artikelen en prijzen om een snelle manier van en naar de vestigingen gecommuniceerd. Ook het inboeken van ingekomen goederen verwerkt men tegenwoordig op afstand. Dit gebeurt door deze via een beveiligde verbinding in te voeren op het centrale systeem.

All-In overeenkomst.
Om het komplete netwerk op professionele wijze te laten beheren, heeft De Regio VVV een All-In contract bij HTR Automatisering afgesloten. HTR Automatisering is geheel verantwoordelijk voor het functioneren van dit netwerk. Dit legt geen druk meer op de medewerkers, deze kunnen zich geheel aan hun eigen taken/werkzaamheden wijden.

Soepele samenwerking
Henny Straub is zeer te spreken over de samenwerking met HTR Automatisering. ‘De communicatie is goed en helder en er worden duidelijk werkafspraken gemaakt’. In een vastgestelde regelmaat worden wensen en openstaande punten besproken welke na planning op een vast tijdstip worden uitgevoerd. Dit alles om er voor te zorgen dat de Regio VVV Veluwe Vallei op een zo goed en vooral veilige manier door kan blijven doorwerken.