Relaties van HTR Automatisering

..HTR Automatisering is voor mij een plezierige en professionele partner voor alle ICT oplossingen.

groep“HTR Automatisering is voor mij een plezierige en professionele partner voor alle ICT oplossingen.”

Van de Groep & Olsthoorn is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie, executive search en interim management. De opdrachtgevers zijn overwegend technisch of industrieel georiënteerde ondernemingen, waarvoor Van de Groep & Olsthoorn vacatures op vooral staf-, management- en directieniveau behandelt. Deze functies hebben een algemeen technisch of specifiek producttechnisch karakter of zijn marketing-, bedrijfskundig of bedrijfseconomisch gericht. Om alle informatie op de juiste manier op te slaan en op te kunnen vragen is het van belang een stabiel netwerk te hebben en die heeft HTR Automatisering aangelegd.

Al meer dan vijf jaar is Gertjan zich bewust van het bestaan van HTR Automatisering. Regelmatig kwam hij de naam van HTR Automatisering tegen, omdat ik woonachtig ben in Leusden. In die tijd heeft hij al eens een offerte aangevraagd omdat er sprake was van een verandering in het systeem, maar is toen nog bij zijn huidige ICT partner gebleven.

Juiste aandacht
Deze partner komt uit Zeist en heeft 13 jaar samengewerkt met Van de Groep & Olsthoorn. Twee jaar geleden kwam hier een einde aan. ‘Ik werd er moe van dat de afspraken niet werden nagekomen en er ontbrak gedegen kennis.’ Toen Van de Groep & Olsthoorn 2 jaar geleden voor een forse verandering in het vernieuwen van servers en desktops stond, werd er besloten in zee te gaan met een goede partij en dit werd HTR Automatisering.

De reden waarom Gertjan uiteindelijk voor HTR Automatisering heeft gekozen is voor hem duidelijk: In eerste instantie had hij er een goed gevoel bij, daarnaast begreep HTR Automatisering wat er nodig was voor  Van de Groep & Olsthoorn bovendien ging HTR Automatisering voortvarend aan de slag. ‘Ik vind het belangrijk dat een klant de juiste aandacht krijgt, dit krijg ik van HTR Automatisering. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit het feit dat er een helpdesk is die ik altijd kan bereiken.’

Stabiel netwerk
Van de Groep & Olsthoorn gebruikt van HTR Automatisering de licenties voor de Microsoft Office software. Daarnaast wordt er hardware aangeschaft, zo zijn er al enkele tablet pc’s van HP in gebruik. Deze tablet pc’s worden veelvuldig gebruikt in het bedrijf. ‘Ze hebben een professionele uitstraling, zo kan ik bij opdrachtgevers mezelf presenteren door het scherm te draaien.’ Daarnaast worden de tablet pc’s gebruikt voor gespreksaantekeningen. Alles wordt namelijk digitaal opgeslagen.

Heel belangrijk voor Van de Groep & Olsthoorn is een stabiel netwerk zodat alle medewerkers ook vanuit huis in kunnen loggen en bij de gegevens  kunnen. Door HTR Automatisering is het netwerk stabiel gemaakt en zijn alle kabels en hups vervangen.

Bij Van de Groep & Olsthoorn werkt een medewerker die verantwoordelijk is voor de IT projecten en zodoende ook veel contact heeft met HTR Automatisering als het om nieuwe producten gaat. ‘Hij kan goed definiëren wat er nodig is voor het bedrijf en zo worden vraag en aanbod direct op elkaar afgestemd.’ De implementatie van nieuwe hard- en software heeft Van de Groep & Olsthoorn geen kijken naar, dit wordt verzorgd.

No-nonsense
‘Bij de  werkwijze van HTR Automatisering voel ik me prettig, ik wordt behandeld op een manier waarop ik ook mijn klanten en opdrachtgevers behandel. Het is plezierig en no-nonsense. Ik wordt correct in adequaat behandeld; In het weekend had ik een keer direct een document nodig waar ik niet bij kon komen. Dankzij mijn support overeenkomst werd het meteen voor me opgelost, dat krijg je bij andere bedrijven niet snel!’