Relaties van HTR Automatisering

.. Ik blijf bij HTR Automatisering. Geen haar op mijn hoofd die ergens anders heen wil!..!

de-combinatie“Het woord waar ik meteen aan denk bij HTR Automatisering is betrouwbaar en dat is heel veelzeggend vind ik!”
 
Diana van Nieuwkasteele
mede eigenaar.

 
Groothandel De Combinatie BV verzorgt de complete inrichting van de bakkerij. Dit is veelomvattend en gaat van slagroomspuitje tot oven. VLB Nederland is de importeur van verschillende modellen VLB broodsnijmachines in Nederland. Om dit aanbod van machines te showen op internet wordt maakt ze gebruik van de webhosting en het CMS systeem van HTR Automatisering.

Vier jaar geleden was Diana op zoek naar een nieuwe PC om de snelle ontwikkelingen van ICT markt bij te houden. Via contacten uit de paardensport werd er een PC aangeschaft bij HTR Automatisering. ‘De werknemer die de computer kwam installeren deed dit perfect, netjes, keurig. Het was echt een verademing om te ervaren dat het ook anders kan’. Aangezien Diana in die tijd zaken deed met een ander software bedrijf bleef het deze keer bij een PC.

Diana had al meerdere slechte ervaringen met automatiseringsbedrijven en was in zee gegaan met een bedrijf van twee jonge mannen waarvan ze de ouders goed kende. Helaas liep het allemaal niet zo soepel met dit software bedrijf. Het werd overgenomen door een bedrijf uit Den Haag en toen ontstonden er problemen: De email bleef hangen en de website viel uit. Ook het bijhouden van de website was een gigantische klus. ‘Als ik dan opbelde lag het nooit aan hen en altijd aan mijn PC’. Diana was op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat niet alleen geld komt halen en geen service levert. ‘Service is toch een belangrijke basis voor een bedrijf’.

Betrouwbare partner
Met deze wetenschap nam ze weer contact op met Theo Regtien. ‘Achteraf bedenk ik me dat ik al eerder op HTR Automatisering geattendeerd was. Ik heb tien jaar geleden bij Dik en Ineke Boom een Windows opleiding gevolgd. Ik hield toen ook mijn ogen open naar een soortgelijk bedrijf en ze adviseerde me HTR Automatisering’. ‘Waarom ik toen niet meteen voor HTR gekozen heb weet ik niet precies meer’. Dit keer was het wel duidelijk, Diana was opzoek naar een betrouwbare partner en dat had HTR tijdens het installeren van de PC en met eerlijke adviezen al waar gemaakt.

Vorig jaar nam HTR alle domeinnamen over. ‘Ze hebben me geadviseerd om over te gaan op XS4ALL en het CMS systeem Webbitor. Deze combinatie vooral omdat het (bijna) net zo betrouwbaar is als HTR Automatisering en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ook is er bij ons bedrijf in Zeist ADSL aangelegd. Dit was bij ons thuis ook al verzorgd door HTR en het werkt zoveel makkelijker. Het installeren ging fantastisch, ik heb er niet naar om hoeven kijken.’

Begin dit jaar kreeg Diana een ongeluk en wilde graag vanuit huis door kunnen werken. Samen met HTR automatisering is er besloten een laptop aan te schaffen en tevens een netwerk aan te leggen waardoor Diana op het netwerk van de zaak kon komen. ‘Het was binnen een paar dagen geregeld, HTR kwam het hier thuis installeren en de volgende dag werd er ook nog even een toetsenbord gebracht’.

Service
‘Over de aanpak en werkwijze van HTR Automatisering ben ik zeer te spreken. Er werd mij direct een service overeenkomst aangeboden. Dus als er nu iets is kan ik bellen en wordt ik direct geholpen door medewerkers die er echt verstand van hebben. Soms is het lastig en natuurlijk denk ik zelf ook mee over de oorzaak. Het is nooit een probleem en we komen altijd tot een oplossing.’

‘Ik blijf bij HTR Automatisering. Geen haar op mijn hoofd die ergens anders heen wil!’