Al uw ICT diensten onder één dak met Innovatieve IT oplossingen..

"Bent u ook klaar voor de toekomst? Bekijk hieronder de mogelijkheden".
alternatieve tekst

Hardware

Voldoet uw hardware nog?

Goed gereedschap is het halve werk. Toch werken veel organisaties, vaak uit kostenoverwegingen, met hardware die niet optimaal voldoet. Maar het menselijk kapitaal waar de kenniseconomie op draait komt pas écht tot zijn recht als hardware de creativiteit en productiviteit van je medewerkers vergroot, in plaats van inperkt. Besparen op hardware betekent dus eigenlijk besparen op je concurrentievoordeel.

…..  meer informatie

 

Glasvezel of koperverbinding

Welke keuze maak ik?

HTR Automatisering is een telecom-onafhankelijk bedrijf.

Wij kunnen op alle netwerken in Nederland verbindingen aanvragen.
Doordat ons netwerk fijnmazig is kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen.  

Indien u als bedrijf behoefte heeft aan een snellere datalijn of glasvezelaansluiting, kunnen wij voor u de juiste mogelijkheden en leverancier selecteren die fysiek het dichtst bij u ligt. Hierdoor kan er worden bespaard op de éénmalige aanlegkosten.

 …..  meer informatie

 

 
 

Managed WiFi

Betrouwbaar internet op kantoor

Om alle mobiele apparaten binnen uw organisatie optimaal te laten functioneren, bieden wij verschillende professionele wifi-oplossingen. Onze wifi-oplossingen zijn centraal te beheren en modulair opbouwbaar. Kenmerkend voor onze oplossingen is dat ze gebruiksvriendelijk te managen zijn. Op deze manier houdt u zelf de regie over alle netwerkvoorzieningen. U maakt gebruik van één netwerk dat wordt gehost en online beheerd door HTR Automatisering. Zo heeft u een high-end oplossing met professionele technieken tegen een betaalbare prijs.

…..  meer informatie