Exchange online

"Het verhogen van de productiviteit, terwijl uw organisatie beschermd blijft"

Exchange online

HTR Automatisering zorgt voor overal en slimmer werken. Krijg zakelijke e-mail en verhoog de productiviteit, terwijl uw organisatie beschermd blijft.

  • Grotere en betrouwbaardere postvakken
  • Meer doen op elk apparaat
  • Gevoelige gegevens beschermen 

Beveiliging en betrouwbaarheid:
Exchange Online biedt geavanceerde mogelijkheden om uw gegevens te beschermen. Postvakken worden gefilterd op malware en spam met HTR Securemail. Preventie van gegevensverlies voorkomt dat gebruikers per ongeluk gevoelige informatie naar onbevoegde personen verzenden. 


U heeft de controle:

Houd controle over uw omgeving en ervaar de voordelen van het hosten van uw e-mail. Run uw bedrijf op een efficiënte manier via de gebruiksvriendelijke webinterface. Met beleidsregels voor mobiliteit kunt u lijsten met goedgekeurde mobiele apparaten maken, vergrendeling via een pincode afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons verwijderen. 

 

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud:
Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te voorzien van de zakelijke e-mail die ze nodig hebben om productief te blijven. Door te kiezen voor Exchange Online hoeft u zelf niet meer de tijd en moeite te nemen om uw systeem te onderhouden. Geef uw gebruikers overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen, via alle bekende browsers en vanaf verschillende apparaten. De integratie met Outlook betekent dat ze profiteren van een uitgebreide en vertrouwde e-mailervaring met offlinetoegang.


Voordelen boven in-house email servers:

  • Minder rompslomp, Maak u zich geen zorgen over hard- en software crashes, engineer call-outs, down-time, updates en tricky back-ups. Uw email systeem wordt onderhouden en bewaakt door HTR Automatisering.
  • Bespaar geld, Uw email systeem wordt volledig gehost en beheerd op het web. Dure hardware, software en beheer is niet nodig.
  • Overal en altijd toegang, Exchange Online kan worden gebruikt onafhankelijk van tijd en locatie. Het enige wat je nodig hebt voor het benaderen van je email, agenda en contacten is een computer met een Internet verbinding. Het is niet nodig om je bedrijfsnetwerk open te stellen voor verkeer vanaf het Internet.
  • Vrijheid door mobiele toegang, Verbeter communicatie onderweg met ondersteuning voor push email en een up-to-date agenda en contactpersonen.

Interesse?

Onze consultants laten je graag zien hoe je met de juiste hardware je organisatie kunt laten excelleren. Bel of mail voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

5 + 13 =