Domeinnamen

Informatie betreffende domeinnamen die wij kunnen leveren

Domeinnamen

Color signs with internet domain names isolated on white backgroundEen domeinnaam is in feite uw bedrijfsnaam op het internet. U kunt op onze website controleren of een bepaalde domeinnaam nog vrij is voor registratie, waarbij HTR Automatisering u de keuze biedt uit meer dan 150 verschillende domeinextensies waaronder ook de nieuwe .eu extensie. Indien u uw domeinnaam naar HTR Automatisering verhuist, wordt deze verhuizing goed begeleid zodat uw website en e-mail gewoon blijven functioneren.

 
Domeinregistratie
U wilt een nieuwe domeinnaam registreren. U heeft al een naam in gedachten? Dan is snelle domeinregistratie erg belangrijk. Domeinnamen worden slechts eenmaal vrijgegeven. Wie het eerst registreert, krijgt de naam. Aangezien wij real-time domeinregistraties uitvoeren is uw domein in no time actief.
 
Meerdere domeinnamen koppelen
Het is ook mogelijk om meerdere domeinnamen aan een pakket te koppelen, wij zorgen er dan voor dat beide adressen naar dezelfde webpagina doorverwijzen.
 
Domeinnaam verhuizen
Heeft u uw website op dit moment bij een ander hostingbedrijf ondergebracht, maar wilt u, om wat voor redenen dan ook overstappen naar HTR Automatisering? Dat kan. Uw domeinnaam is van u, u kunt hem ten alle tijde verhuizen naar een andere hosting provider. Een mailtje is voor ons genoeg. Wij regelen de rest.

Meer weten?

Neem meteen contact op met onze adviseurs: bel 033 – 494 50 31 of mail.

Mail ons, wij helpen u graag verder

4 + 3 =